Benimsin 32.Bölüm İzle

SURAİYYA VE AALİYA YENİDEN KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Usman Bey’in başına gelen kazanın en önemli şüphelisi olarak gözaltına alınan Zubair’in masum olduğunu savunan Aaliya, Suraiyya’nın tepkisi ile karşılaşır. İkiye bölünen Abdullah ailesinde artık Suraiyya ve Aaliya arasında amansız bir mücadele başlamıştır.

32. BÖLÜM

Zain, babasının başına gelen asansör kazasının sorumlusunu bulmak için polis müfettişlerinin Barakat Royal’de yürüttükleri soruşturmayı yakından takip eder. Müfettişlerin bulduğu en önemli delil Zubair’e ait kol saatidir ve bu delil onu kazanın 1 numaralı şüphelisi yapar. Suraiyya hala yaşananların en büyük sorumlusunun gelini Aaliya olduğunu düşündüğü için onun üzerinden Shabana ve Ghulam’ı suçlar. Zubair’in kefalet ile serbest kalması için gereken parayı Aaliya’dan isteyen avukat malikânedekilerin tepkisi ile karşılaşır. Kazanın ardından Abdullah ailesi Zain ve Aaliya ile Suraiyya ve gelinleri olmak üzere ikiye bölünmüştür. Son kararının Zubair’in kefaletini yatırmak olan Zain nasıl bir tepki ile karşılaşacak?

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.50’de Kanal 7’de.

Künye:
Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya
Oyuncular: Harshad Arora, Preetika Rao,
Yapım Yılı: 2013
Dil: Hint
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik
Senaryo: Sonali Jaffer
Orijinal Adı: Beintehaa

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026