Bıçak Sırtı – Swaragini 30. Bölüm İzle

16 Kasım Cumartesi

RAGİNİ’NİN PLANLARI ORTAYA ÇIKACAK MI?

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 16 Kasım Cumartesi günü yayınlanan son bölümü 30. bölümüyle izle7.com’da. Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragini Swara ve Lukşi’nin evlenmemesi için Swara’yı nehre atar. Düğün töreninde herkes Swara’yı arar fakat bulamaz. Ragini’nin gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

30. Bölüm

Ragini Swara’nın Lukşi’yle evlenmesini engellemek için harekete geçer ve Swara’yı nehre atar. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi eve dönen Ragini, Swara’nın kendisiyle gelmediğini ve nerede olduğunu bilmediğini söyler. Herkes Swara’yı merak ederken Ragini planını adım adım uygulamanın mutluluğunu yaşar. Öte yandan Sanskar nehre düşen Swara’yı bulur ve hastaneye kaldırır. Büyükanne ise her şeyi Ragini’nin planladığını, Swara’yı tehlikeye attığını herkese anlatır. Ragini’nin gerçek yüzü sonunda ortaya çıkacak mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026