Alternatif tedavinin tıbbi bilgiyle harmanlanıp izleyiciye sunulduğu Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, kırışıklıklardan kurtulmak için çok ilginç bir yöntem aktarıldı. Dr. Feridun Kunak özellikle göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklara elektrik süpürgesiyle son verilebileceğini söyledi.
Kanal 7’de Dr. Feridun Kunak ile eşi Serap Kunak’ın sunumuyla ekrana gelen Dr. Feridun Kunak Show, izleyenlerine her gün sağlıklı bilgiler vermeye devam ediyor. Dr. Kunak bugün, yaşın ilerlemesi ile birlikte başta yüz olmak üzere oluşan kırışıklıklara çok ilginç bir tedavi yöntemi gösterdi. Feridun Kunak programda, özellikle kadınların botox ve toniklere oldukça fazla para harcadığı kırışıklıklarını elektrik süpürgesi ile giderebileceğinden bahsetti. İşte ozon yağı ve elektrik süpürgesiyle kırışıklık giderici ilginç yöntem;
;
YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026