Deli Divane – Bidaai 29. Bölüm İzle

18 Kasım Pazartesi

SADHANA’NIN ZOR GÜNLERİ

Sevilen Hint dizisi Deli Divane 18 Kasım Pazartesi günü yayınlanan son bölümü 29. bölümüyle izle7.com’da. Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Sadhana’nın sözünü dinlemeyerek Alekh’le evlenmesi üzerine bunalıma giren Praka, yemeden içmeden kesilir. Sokaktaki esnafın kendisi hakkında söyledikleri ile çılgına dönen Praka eve yüzü gözü yara içinde döner.

29. Bölüm

Sırf zengin olduğu için Sadhana’yı hasta bir çocukla evlendirdiğini söyleyen insanlara sinirlenen Praka, çarşıdaki esnafla kavgaya tutuşur. Praka’nın üstüne çullanan insanlar ona zarar verir. Dayısının sözünü dinlemediği için kendisini suçlu hisseden Sadhana, Alekh’in garip tavırlarına alışmaya çalışır. Sadhana’yı etrafında görmek istemeyen Alekh ona zarar vermeye kalkar. Vasundahara ve kardeşi Ambike Sadhana’nın Alekh’e ve eve alışması için ona yardımcı olmaya çalışır. Vasundahara’nın yeğeni Sadhana’yı kıskandığından ona sürekli Alekh’le ilgili yanlış bilgi verir. Kendisini ziyarete gelen abisi ve yengesini gören Sadhana çok mutlu olur.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 5. Bölüm Fragmanı - 7 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi yayınlanan 5. bölüm fragmanı ile izle7.com'da... Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 5. Bölüm Fragmanı - 7 Mayıs 2026