Deli Divane – Bidaai 78. Bölüm İzle

11 Şubat 2020 Salı

RANVİR VE RAGİNİ GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENİR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Deli Divane 11 Şubat Salı günü yayınlanan son bölüm 78. bölümüyle izle7.com’da. Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; sonunda beklenen gün gelir Ranvir ve Ragini’nin görkemli düğünü gerçekleşir. Vasundhara engelini aşan Ranvir’in, mutluluktan gözü hiç bir şey görmez.

78. Bölüm

Çocuklarının mutluluğu için inadını kıran Vasundhara, Ranvir’in düğünü için çok güzel bir tören hazılatır. Ragini ve Ranvir geçirdikleri zor günleri geride bırakırlar. Ranvir ve Ragini hayallerinden çok daha güzel bir düğünle hayatlarını birleştirir. Ranvir ve Ragini’ye yapılan düğün ritüellerini kıskanan Alekh, kendi düğünlerinin bu neden bu kadar güzel olmadığını sorar. Herkesi değişimi ile şaşırtan Alekh, esksinden çok farklıdır. Kızlarının evlenmesine alışamayan Kaşalya ve Praka Ragini’nin odasında özlem gidermeye çalışırlar. Sadhana ve Ragini’nin iyi anlaşmasını çekemeyen Naween evin huzurunu bozacak yeni bir plan peşindedir.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Maral - Bingöl - Solhan | 26 Temmuz 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Maral - Bingöl - Solhan | 26 Temmuz 2026