Elif Dizisi 866. Bölüm İzle

18 Şubat 2019 Pazartesi

MELEK NEZARETTE

Ekranların uzun soluklu dizisi Elif’te bu akşam Melek Kıymet’in attığı iftira yüzünden nezarete atılır. Mahir ise Kıymet’in oynadığı oyunu öğrenince ondan hesap sorar. Mahir annesinin oyunlarını bozabilecek mi?

866. Bölüm

Kıymet’in dolduruşuna gelen Haktanır ailesi polisle birlikte Melek’in kapısına dayanır. Bir anda polisi karşısında gören Melek neye uğradığını şaşırır. Annesinin tutuklanacağını öğrenen Elif ise yıkılır. Aslı Elif’in annesini görmesi için Mahir’den yardım ister. Mahir ise Melek’in başına gelenleri duyunca soluğu nezarethanede alır. Melek başına gelenlerden Kıymet’in sorumlu tutunca Mahir çıldırır ve konağa annesinin yanına gidip Kıymet’ten hesap sorar. Suçsuz birinin boşuna cezalandırılmasına dayanamayan Mahir annesine yaptığı her şeyi gidip polise anlatacağını söyler. Bunun üzerine Kıymet beyninden vurulmuşa döner ve Mahir’i durdurmak için yola koyulur. Mahir Kıymet’in yaptığı bütün planları polise anlatabilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Tanıtım – 1 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 21.20’de Kanal 7’de!
Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Tanıtım – 1 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 21.20’de Kanal 7’de!