Kördüğüm Hint Dizisi (Uttaran) 322.Bölüm İzle

24 Haziran 2018 Pazar

AKASH VE METHİ KAVUŞABİLECEK Mİ?

Sevilen Hint dizisi Kördüğüm’ün yayınlanan son bölümü 322.bölümü izle7.com’da. Kördüğüm’de bugün Akash’ı seven Methi Vişnu’dan Mukta ile olmasını ister ve boşanma kağıtlarını imzalar. Nani ise bu duruma çok öfkelenir. Methi Akash’a, Mukta da Vişnu’ya kavuşabilecek mi?

322.Bölüm

Alevlerin arasında kalan Methi içeride dumandan etkilenir. Vişnu onun yanına giderek kendisini alevlerin içinden kurtaramadığı için özür diler. Methi ise Vişnu’ya sevdiğin kişinin yanına gitmelisin diyerek ondan Mukta’ya gitmesini ister. Mukta ise Vişnu’yu görünce dayanamayarak ona sarılır. Rathor ise diğerleriyle birlikte yangın anında yaşananları konuşur. Rathor Methi ile Vişnu’nun birbirini sevmediğini Vişnu’nun Mukta ile evlenmesi gerektiğini söyler. Nani ise Akash ve Methi’nin evlenmesine karşı çıkar. Bunun üzerine Tapasya Nani’ye çıkışır. En sonunda Vişnu ve Methi anlaşmalı olarak boşanma kağıtlarını imzalar. Sevenlerin arasındaki engeller artık bitecek mi?

Farklı hayatların iç içe geçtiği ‘Kördüğüm’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Uttaran- Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra-Senaryo: Mitali
Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Vaishali Thakkari, Vikas Bhalla, Pragati Me

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026