Kördüğüm Hint Dizisi (Uttaran) 380.Bölüm İzle

21 Ağutos 2018 Salı

RANİ EVDEN KAÇAR?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de bugün Ambika, Sankrant’ı kazanmayı başarır. Ancak Ambika’nın sürekli Sankrant’tan para istemesi Akash’ı sinirlendirir. İki kardeşin arası Ambika yüzünden açılır.

380. Bölüm

Sankrant’ın aklını çelmeyi başaran Ambika, lüks içinde yaşamaya başlar. Ambika’nın isteklerini karşılamak için Sankrat, Akash’tan para ister. Akash, kardeşinin kullanıldığını düşündüğü için para vermek istemez. Methi, onları sakinleştirir ve Akash’dan parayı alarak Sankrant’a verir. Malvika, kardeşler arasında çatlağın başladığını düşünerek mutlu olur. Methi’nin himayesinde eve yerleşen Rani, ev halkının dikkatini çeker. Methi, Rani’nin kendi misafiri olduğunu söyler. Ancak Gomti, Rani’nin annesinin kötü adamların olduğu için konağa sığındığını öğrenir. Rani, annesinden haber bekler. Ancak bir türlü haber gelmez. Bunun üzerine Rani de evden annesini aramak için kaçar.

Farklı hayatların iç içe geçtiği ‘Kördüğüm’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Uttaran- Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra-Senaryo: Mitali Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Vaishali Thakkari, Vikas Bhalla, Pragati Me

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Maral - Bingöl | 12 Temmuz 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Maral - Bingöl | 12 Temmuz 2026