Sev Yeter – Ye Hai Mohabbatein 40.Bölüm İzle

10 Ağustos 2018 Cuma

RAMAN NEDEN TUTUKLANIYOR?
Amma’nın geçirdiği kazaya sebep olan kişiyi arama çalışmaları devam eder. Polisler Raman’ın evine gelir ve aldıkları telefon numarasının kazayı yapan kişiye ait olup olmadığını sorar. Raman evet cevabını verince polis, numaranın Raman’ın üzerine kayıtlı olduğunu söyler ve onu tutuklar.

40. Bölüm
İshita birinin onlara oyun oynadığını düşünür ve Raman’ı korur. Raman, kendisini iyi tanıyan birinin bunu yaptığını hatta o kişinin ailesinden biri olabileceğini belirtir. İshita ile birlikte o kişinin kim olabileceğini düşünmeye başlarlar. Polis yeniden Amma’nın ifadesine başvurur. Amma bu sefer farklı bir cevap vererek kaza olayını yalanlar. Herkes şok olur. Polisler gidince Amma’nın neden böyle cevap verdiğini sorgularlar. İshita Bayan Bhalla’nın gelip, Simmi için Amma’ya duygu sömürüsü yaptığını öğrenir. Raman da bunu öğrenince Amma gerçeği söylemeye ikna olur. Bunun üzerine kazanın üstünü örtmek için Ashok’un çevirdiği oyun ise herkesi şaşırtır. Bu oyunların içinde Raman’ın suçsuzluğu kanıtlanabilecek mi?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin Yapım: Ekta Kapoor Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza
Senarist: Ritu Bhatia
Türü:Romantik, dram

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 6. Bölüm - 8 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 8 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 6. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 6. Bölüm - 8 Mayıs 2026