Amentü - Kanal 7 TV Filmi

Recep küçük yüreğiyle ‘Âmentü billâhi’ diyerek, onu gözeten, koruyan birinin olduğuna inanıyordu. Babasına ve güzel bir hayata kavuşmanın özlemini çeken küçük Recep’in mücadelesinin anlatıldığı Âmentü adlı Kanal 7 TV filmini, HD olarak izle7’de izleyebilirsiniz.

Recep babasına verdiği sözü tutmuş, Âmentü duasını ezberlemiştir. Almanya’da çalışan babasının bir gün döneceğine inanan Recep, onun öldüğü haberini alır. Köyün ağası Mazhar, Recep’in babasının Almanya’da öldüğü söylentisini yayarak Recep’in annesi Halime’ye sahip olma niyetindedir. Halime ve Recep, yoksulluğa direndikleri gibi Mazhar Ağa’nın saldırılarına da karşı da direnirler. Mazhar ağa ana ve oğulla uğraşmaya, onları zor durumda bırakmaya devam eder. Amacı onların, kendisine sığınmasıdır. Recep ve annesi Halime namuslarıyla para kazanmaya ve inançlarını yitirmemeye çalışırlar. Ana ve oğul bu zorlu hayattan galip çıkabilecek mi?

Yapımcı – Yönetmen: Nazif Tunç
Senaryo: Mehmet Uyar
Oyuncular: Özge Özdil, Halil İbrahim Oflaz, Halit Karaata, Pervin Mert, Ali Sağ, Emir Muhammed Aksoy, Güler İşler, Erkan Demircioğlu, Ziya Can, Cengiz İlker Hürgenç, Sultan Uysal, Barış Kaya
Yapım: Halk Film, 90 dakika, 2014

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun | 17 Mayıs 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun | 17 Mayıs 2026
Yalancı Bahar 82. Bölüm İzle
Sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar - Madhubala 82. bölüm, son bölüm ve tüm bölümleriyle izle7.com'da. Yalancı Bahar’da, RK, kendisini müdafaa ettiği gerekçesi ile serbest bırakılacakken davanın avukatının duruşma salonuna gelerek yaptığı açıklamalar RK’yı zor durumda bırakır. Avukatın mahkemedeki suçlamalarının Sultan’ın ölümü ile ilgisinin olmadığını düşünen Madhubala avukat ile görüşmek ister ancak Avukat’ın sürpriz bir teklifi vardır.82. BölümSultan’ın cesedinin ormanda bulunmasının ardından tutuklanan RK, mahkemeye çıkartılır. Olayın görgü tanığı olarak ifade veren Bittoo ve Madhubala, RK’nın kendisini savunmak için Sultan ile bir kavaya giriştiğini anlatır. Anlatılanlar üzerine RK’nın masum olduğuna kanaat getiren hâkim tamda onun lehine karar vereceği sırada Sultan’ın avukatı duruşmanın yapıldığı mahkeme odasına girer ve anlattıkları ile RK’yı köşeye sıkıştırır. Ertesi gün Madhubala, Sultan’ın avukatının ofisine giderek ondan RK lehine açıklamalarda bulunmasını isteyince avukat, Madhubala’dan yüklü bir rüşvet talep eder. Avukatın bu talebinden haberdar olan Bittoo rüşvet için istenen parayı kabul eder. Davanın 2. duruşmasında RK’nın avukatı güçlü bir savunam ile giriş yapar. Herkes Sultan’ın avukatının da RK lehine birşeyler söylemesini beklerken avukat yapılan anlaşmaya uymaz.KünyeYönetmen: Amit Malik, Prasad GavandiOyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014Senaryo: Tür: Romantik, dramÜlke: HindistanOrijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon
Yalancı Bahar 82. Bölüm İzle